افشین زی نوری مجری مسابقه «هوش برتر» در گفتوگو با ستاد خبری چهارمین جشنواره تلویزیونی جامجم با یادآوری تعداد از این مسابقات پربیننده تاکید کرد: اصولا مسابقات تلویزیونی جایگاه خاصی در بین مخاطبان دارد. به طوری که تمام مسابقه های تلویزیونی اعم از علمی، اجتماعی، خانوادگی، اطلاعات عمومی و... را مردم از قدیم الایام دنبال می کردند.
وی درباره تفاوت مسابقه ها گفت: در مسابقه های استودیویی سازندگان بیشتر باید روی محتوا و سوالات فکر و تمرکز کنند اما در مسابقات میدانی توجه بر هیجان و جذاب تر شدن کار است.
زی نوری در ادامه بر نقش مجری در برنامه های تلویزیونی تاکید کرد و گفت: مجری از ارکان اصلی هر برنامه به خصوص مسابقات تلویزیونی است. در چنین مسابقاتی مجری مهمترین نقش را برعهده دارد و باید با دانش و آمادگی قابل قبولی برای اجرای هر مسابقه تلاش کند. مثلا در مسابقه «هوش برتر»، مجری وظیفه دارد در کنار پرسش ها به مسابقه هیجان، سرعت و دقت بدهد.
وی با اشاره به ارتقاء کیفی و کمی مسابقات تلویزیون گفت: در چند سال اخیر برخی از سازندگان و طراحان مسابقات با ایده ها و طرح های نو توانسته اند، مخاطبان مسابقات تلویزیونی را جذب شبکه ها کنند. به عنوان نمونه می توان «فرمانده»، «جادوی صدا» و «آقای گزارشگر» را نام برد.
مجری «هوش برتر» از طیف گسترده مخاطبان این مسابقه سخن گفته و افزود: «هوش برتر» از آن دسته مسابقات تلویزیونی است که براساس نظرسنجی ها بینندگانی از طیف های سنی گسترده دارد.
وی یادآور شد: براساس نظرسنجی ها در سال های اخیر در مسابقه های استودیویی و میدانی تمرکز خوبی صورت گرفته است. البته همچنان مسابقات استودیویی موفق تر هستند. چنانچه می بینیم در سراسر دنیا مسابقات استعدادیابی برگزار شده و طرفداران بسیاری دارند.
انتهای پیام/ن